Søren Norbys Alle 2

Kælder

 

I kælderen under Søren Norbys Allé 2 findes 4 “krybe-kælder-rum”. Et er udlånt til Eclipse og et er udlånt til Sulbæk.

 

I kælderen findes et lille toilet, der stilles til rådighed for butikslejerne. Det blev lavet som erstatning for dem, der var i baghuset.

 

Bagest i kælderen findes installationer til sprinkleranlægget, og så har foreningen et lille værksted med opbevaring af værktøj, maling, havemøbler mm. Sprinkleranlægget afprøves ugentligt.

 

Til højre, når man kommer ind fra gården, er et rum med alle installationer til fjernvarmeanlægget. I døråbningen sidder en pærer med kontakt, så man kan få lys ved entré i kælderen. I varmerummet er der også en vask med både koldt og varmt vand.

Desuden finder man hovedvandhanen her, hvis du får brug for at slukke for vandtilførslen til hele huset.

 

KTAS har en boks i kælderen, der rummer en telefoncentral for en stor del af området. De har selv adgang til kælderen og af og til kommer en reperatør ud.Over det grå KTAS-skab sidder en nøgle-kontakt.

 

Hvis den aktiveres kommer der permenent lys i kælderen. HUSK at slukke efter brug!

 

 

Trapper

 

Fortrappen

Gadedøren til Søren Norbys Allé 2 er udstyret med dørtelefon.

 

Fortrappen på Søren Norbys Allé 2 blev malet og renoveret i 2005.

 

I forbindelse med altanprojektet blev fortrappen forlænget i vinteren 2008/2009, så man kan gå hele vejen op på loftet. Trappe og loft er adskilt af en aflåst dør.

 

Fra indgangen kan man gå en halv etage ned til en skunk, hvor de fælles el-installationer forefindes.

 

 

Bagtrappen

Bagtrappen på Søren Norbys Allé 2 er ikke længere en officiel brandudgang, men på den ekstraordinære generalforsamling i sommeren 2008 blev det vedtaget, at den ikke må blændes, og altså stadig skal stå til rådighed som nødudgang.

 

Via bagtrappen kan man komme fra gården og hele vejen op på loftet. I begge ender er en dør, der skal være aflåst.

 

På bagtrappen udenfor hver lejlighed findes fjernvarmeinstallationerne og en hane, hvor man kan slukke for varmt-vands-tilførslen i den enkelte lejlighed.

 

Søren Norbys Allé 2 (2013)

Loft

 

I forbindelse med forlængelsen af fortrappen til loftet blev der ændret lidt på indretningen.

 

Nu er der 9 loftrum i forskellig størrelse, en fordelingsgang samt et stort tørreloft.

 

Desuden er der indgang/udgang fra lejligheden 4. th., der har sammenlagt et loftværelse (1998) og et loftrum (2006) med lejligheden.

Daværende administrator anbefalede foreningen, at der blev lavet en uopsigelig lejeaftale på de 22 kvm på 5. sal. Lejeafgiften er den samme som kvm-prisen på andels-kvm dog minus tillæg for fjernvarme, da der ikke er ført installationer til 5. sal. Lejen reguleres som den øvrige leje.

COPYRIGHT © | ALL RIGHTS RESERVED

PRIVACY STATEMENT | TERMS & CONDITIONS